Audyt przeprowadzany w zakładach gastronomicznych w celu oceny i poprawy standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
Certyfikaty wdrożenia potwierdzające wysoki poziom bezpieczeństwa produktów spożywczych oraz utrzymania zgodności z obowiązującymi przepisami prawa.
Raporty pokontrolne z HACCP jako kluczowe elementy dokumentacji, pozwalające na monitorowanie zgodności procesów z ustalonymi standardami bezpieczeństwa żywności.
Dokumentacja (w tym GHP i GMP) dostosowana do specyfiki operacyjnej firmy uwzględniającej unikalne procesy produkcyjne, rodzaj produktów oraz potencjalne zagrożenia.
Pomoc w dostosowaniu się do obowiązujących przepisów oraz wprowadzenie najlepszych praktyk w zakresie higieny i bezpieczeństwa żywności.
Profesjonalne szkolenia dotyczące systemu HACCP, które pomagają w skutecznej kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności.
Dane firmowe:
MK Consulting
ul. Wojdyńska 36F
03-289 Warszawa
NIP: 723-139-34-63
HACCP Academy
malgorzata.kopcinska@haccpacademy.pl
+48 603 333 653