Program szkolenia:
Część 1: omówienie wymagań, norm i funkcjonowania systemu Haccp
Podstawy prawne w zakresie utrzymania bezpieczeństwa żywności
Podstawowe pojęcia i definicje
Omówienie 7 zasad systemu HACCP
Omówienie dokumentacji HACCP
Zasady weryfikacji systemu HACCP
Część 2: moduł praktyczny/warsztatowy dla Audytorów wewnętrznych
Część 3 – rola Koordynatora ds. systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Co otrzymują uczestnicy kursu?
Termin szkolenia:
26 - 27 września 2024
30 - 31 października 2024
Zakres szkolenia:
Po ukończonym szkoleniu będziesz przygotowany merytorycznie do samodzielnego przeprowadzania wewnętrznych audytów zgodnie z wymogami HACCP. Dzięki wielu ćwiczeniom poznasz praktyczne aspekty, które pozwolą Ci się przygotować do przeprowadzenia audytów oraz udokumentowania ich wyników.
Do kogo skierowane jest szkolenie?
Termin szkolenia:
20 września 2024
25 października 2024
Cel szkolenia:
Celem szkolenia jest przekazanie podstawowej wiedzy na temat wymagań normy HACCP. Podczas szkolenia uzyskasz praktyczne podpowiedzi sposobu ich wdrożenia. Dzięki wielu ćwiczeniom i warsztatom poznasz praktyczne aspekty przygotowania się do audytu zewnętrznego, weryfikującego spełnienie wymagań HACCP.
Do kogo skierowane jest szkolenie?
Ramowy program szkolenia:
Wymagania systemu zarządzania jakością.
Co otrzymują uczestnicy kursu?
Dane firmowe:
MK Consulting
ul. Wojdyńska 36F
03-289 Warszawa
NIP: 723-139-34-63
HACCP Academy
malgorzata.kopcinska@haccpacademy.pl
+48 603 333 653